ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ


Αγαπητοί φίλοι - Αγαπητοί γονείς και μαθητές.

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα που δημιουργήσαμε με τις νέες λειτουργίες της, όπως τη λειτουργία του μπλόγκ (blog) και του ημερολογίου, για να αξιοποιήσουμε τις εκπαιδευτικές δυνατότητες που παρουσιάζονται στο σχολείο. Η ιστοσελίδα μας έχει ρόλο ενημερωτικό, επικοινωνιακό και μαθησιακό. Στόχος μας είναι η συνεχής αλληλεπίδραση ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς με σκοπό την καλυτέρευση της ποιότητας της μάθησης.

Η ενασχόληση με κάθε παιδί δεν θα είναι τυπική αλλά ουσιαστική. Το Σχολείο θα εγκύψει με ενδιαφέρον και πραγματική αγάπη πάνω από κάθε μαθήτρια και μαθητή και θα είναι πάντα πρόθυμο να αφουγκραστεί τις αγωνίες τους, τους προβληματισμούς τους και να συμβάλει στην πραγματοποίηση κάθε ωραίου στόχου τους. Μαζί με τους συνεργάτες μου, θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα ελκυστικό και δημιουργικό περιβάλλον, όπου κάθε παιδί, με την κατάλληλη καθοδήγηση των καθηγητών του, θα αποκτήσει τις αναγκαίες γνώσεις και κριτική ικανότητα, που είναι απαραίτητα βάθρα στήριξης του προσωπικού του οικοδομήματος. Συγκεκριμένα, με την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας δίνεται στο/η μαθητή/τρία το "διαβατήριο", εφοδιασμένο με αρχές και προσόντα για την εξασφάλιση της μελλοντικής του επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Με τη νέα σχολική χρονιά 2018-2019 δίνεται η ευκαιρία ανάπτυξης μίας αμφίδρομης και συνεχούς επικοινωνίας και συνάμα γόνιμης και καρποφόρας συνεργασίας. Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφέρω ότι η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοιχτή για να δεχθεί και να ακούσει τον καθένα σας ξεχωριστά και ότι θα είμαι έτοιμη να καταβάλω κάθε προσπάθεια για να επιλύσω μαζί με τους συνεργάτες μου οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.

Με εκτίμηση,
Διευθύντρια
Άντζυ Σαγκριώτη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Newsletter