ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΘΗΣΗ

Ο Σεβασμός Στο Κ.Ξ.Γ. Iδιαίτερο,ο κάθε μαθητής είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Και βρισκόμαστε κοντά του. Μοιραζόμαστε την αγωνία του, χαιρόμαστε με τη χαρά του.
Η Μεθοδικότητα Βοηθάμε τους μαθητές μας να εργάζονται μεθοδικά, να διαβάζουν συστηματικά, και να σκέφτονται καθαρά.

Η Έμπνευση Εμπνέουμε τους μαθητές μας. Τους βοηθάμε να ανακαλύψουν τις δυνάμεις τους και να φτάσουν στα όρια των δυνατοτήτων τους.

Ενθαρρύνουμε την ήρεμη μεθοδικότητα. Καλλιεργούμε τη δημιουργική αποτελεσματικότητα.

Η Άμιλλα Καλλιεργούμε στους μαθητές μας τη θέληση για επιτυχία. Τρέφουμε την ορμή να πετύχουν τον στόχο τους. Δυναμώνουμε την αντοχή τους. Ενισχύουμε την πίστη στον εαυτό τους.

Η Δημιουργική Μάθηση 25 χρόνια δημιουργικής πορείας μάς βοήθησαν να δημιουργήσουμε στο το ιδανικό περιβάλλον μάθησης. Είναι το περιβάλλον που βοηθάει τους μαθητές μας να εκφράσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Η Ανησυχία Οι καθηγητές μας δεν ησυχάζουν ποτέ! Ενημερώνονται. Μελετούν. Δημιουργούν. Προχωρούν.

Ο στόχος μας είναι ένας: Να προσφέρουμε στους μαθητές μας το υψηλότερο επίπεδο Σπουδών.

Παράδοση 11 χρόνια τώρα, το Κέντρο ξένων γλωσσών Ιδιαίτερο κατέχει την πρώτη θέση στη συνείδηση των γονέων και των εκπαιδευτικών! Aπο αυτή την παράδοση αντλούμε τη δύναμη που μας ανανεώνει.

Η Διαρκής Ανανέωση Αλλάζουμε.Ακούμε τις ανησυχίες των μαθητών μας.Μοιραζόμαστε τα προβλήματά τους. Παραστεκόμαστε στις δυσκολίες τους.Στηρίζουμε τα όνειρά τους. Δυναμώνουμε τις φιλοδοξίες τους.

Η εγρήγορση Δεν μας αρκεί να είμαστε καλοί. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι.

Καινοτόμες ιδέες Στο κέντρο ξένων γλωσσών «ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ», οι περιοδικές, ενδιάμεσες και τελικές εξετάσεις πραγματοποιούνται με τη χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η βαθμολογία των εξετάσεων είναι άμεση και συνυπολογίζονται στις γενικές επιδόσεις του μαθητή και θα αποτυπώνονται στον έλεγχο.οποίος αποστέλλεται ηλεκτρονικά.

Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας στα ξενόγλωσσα διπλώματα, με ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, αποτελούν απόδειξη της ποιότητας του διδακτικού μας έργου. Η σταθερή προτίμησή των οικογενειών της Σύρου στο σχολείο μας αποτελεί δικαίωση της δέσμευσής μας να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο.

Newsletter